Danmarks største eksportkatalog

Kom i selskab med de bedste fra Danmark og få direkte adgang til verdens største eksportscene. Bliv en del af vores onlineunivers før, under og efter Verdensudstillingen

Danmarks største eksportkatalog

Som en del af Danmarks deltagelse ved Verdensudstillingen i 2021 lancerer vi Expo2020.dk – Danmarks største eksportkatalog. 

Et onlineunivers som præsenterer ’The very best of Denmark’ på verdens største eksportscene.

Bliv eksponereret blandt:
The very best of Denmark

Digital programmet inkluderer:

Samlet værdi:

29.495 Kr.

Kickstart-rabat:

15.000 Kr.

Kampagnepris 14.495 kr.

Kampagnepris: 14.495 kr.

Prisen er ekskl. moms

Online salg til hele verden fra officiel og certificeret webshop

Unik mulighed for direkte salg af dit produkt internationalt via webshoppen på Expo2020dubai.dk.

Webshoppen markedsføres globalt, massivt før, under og efter verdenstillingen.

Portalen udkommer på engelsk og dansk, og du kan tilkøbe op til 10 verdenssprog og dermed dække mere end 150 landes officielle sprog.

The very best of Denmark.

Verdensudstillingen er en eksklusiv klub af de bedste fra hele verden. Det betyder, at du kan brande din virksomhed som ’Official Expo Partner’. Dermed får du et værdifuldt honor badge til din markedsføring, både på eksisterende og nye markeder.

Officiel profil på engelsk og dansk på expo2020dubai.dk

Din danske profil oversættes til engelsk, og knyttes sammen med de produkter, du har til salg i den internationale webshop. Vi sørger for, at din virksomhed når ud til et stort internationalt publikum. 

Expo2020dubai.dk er en online portal, der henvender sig specielt til det internationale publikum, som har interesse i den danske pavillon, verdensudstillingen i Dubai og dansk erhvervsliv, innovation, design, turisme etc.

Det bedste fra Danmark og danske internationale ambassadører knyttes sammen med dit produkt.

Produkt-, leverings- og betalingsgaranti for dine kunder

Alle dine internationale kunder kan trygt handle med dig med garanti fra Danish Business Pavilion. Vores internationale samarbejdspartnere sikrer dine handelsbetingelser og leveringer globalt. Dermed opnår dine kunder 100% tryghedsgaranti.

Du har ligeledes mulighed for at tilkøbe levering af produkter direkte fra vores lokale showroom/shop, som dækker det lokale marked med op mod 50 millioner forbrugere. Herunder et meget stort antal professionelle fra hele verden, som er bosiddende i regionen.

Styrk dit engagement

Som deltager i Danmarks største eksportkatalog får du adgang til en række særlige tilkøbsmuligheder, som kan styrke dit engagement og forøge dine muligheder for succes.

Er du klar til booste din eksport yderligere?

Stadig i tvivl?

Hør hvad vores partnere siger:

Slider

Er du klar til
verdens største eksportscene?

Er du klar til
verdens største eksportscene?