The Very Best of Denmark

Bliv eksponeret på verdens største eksportscene

Mød verden – deltag på den Danske pavillon og bliv eksponeret overfor de helt rigtige forbindelser inden for din branche – når alverdens virksomheder mødes på Verdensudstillingen i Dubai.

Mød dine kommende kunder og nye partnere

I tillæg til en massiv onlineeksponering og en plads i Danmarks største eksportkatalog, opnår du stærk synlighed overfor de mange besøgende på den danske pavillon på Verdensudstillingen.

Styrk din eksportmuligheder – bliv en del af Danmarks bidrag til Verdensudstillingen.

Bliv eksponeret blandt
The very best of Denmark

Digital programmet inkluderer:

Business video wall(s) 

Ugens spot onsite
& interaktive

 Normalpris:           167.970 kr.
 Kampagnerabat: -117.975 kr.

Kampagnepris kr.

Prisen er ekskl. moms

Online salg til hele verden fra officiel og certificeret webshop

Unik mulighed for direkte salg af dit produkt internationalt via webshoppen på Expo2020.dk. 

Webshoppen markedsføres globalt massivt før, under og efter verdensudstillingen. 

Portalen udkommer på engelsk og dansk, og du kan tilkøbe op til 10 verdenssprog og dermed dække mere end 150 landes officielle sprog.

The very best of Denmark

Verdensudstillingen er en eksklusiv klub af de bedste fra hele verden. At være med her, betyder at du kan brande din virksomhed som “Official Expo Partner” – og dermed opnå et værdifuldt honor badge til din markedsføring både på eksisterende og nye markeder.

Officiel profil på engelsk og dansk på expo2020.dk

Din danske profil oversættes til engelsk, og knyttes sammen med de produkter, du har til salg i den internationale webshop. Vi sørger for, at din virksomhed når ud til et stort internationalt publikum. 

Expo2020.dk er en online portal, der henvender sig specielt til det internationale publikum, som har interesse i den danske pavillon, verdensudstillingen i Dubai og dansk erhvervsliv, innovation, design, turisme etc.

Det bedste fra Danmark og danske internationale ambassadører knyttes sammen med dit produkt.

Produkt-, leverings- og betalingsgaranti for dine kunder

Alle dine internationale kunder kan trygt handle med dig med garanti fra Danish Business Pavilion. Vores internationale samarbejdspartnere sikrer dine handelsbetingelser og leveringer globalt. Dermed opnår dine kunder 100% tryghedsgaranti.

Du har ligeledes mulighed for at tilkøbe levering af produkter direkte fra vores lokale showroom/shop, som dækker det lokale marked med op mod 50 millioner forbrugere (herunder et meget stort antal professionelle fra hele verden, som er bosiddende i regionen).

Synlighed i første række

Mød nye kunder og skab gode kontakter blandt de mange besøgende på Danish Business Pavilion. På strategiske placeringer i den danske pavillon mødes vores besøgende af video-wall’s – kæmpeskærme som viser video præsentationer af The very best of Denmark.

Du bestemmer vinklen
Om dit videospot handler om din virksomhed – dine produkter – eller den forskel du kan gøre for dine kunder – det er op til dig. Vi lover der er nogen der kigger – du bestemmer på hvad.

Dit spot vises i temaer organiseret efter brancher og dermed interesser – så vores besøgende virkelig kan opleve The very best of Denmark fra mange forskellige brancher.

Dobbeltside i e-magasin

Din virksomhed bliver omtalt på en dobbeltsidet advertorial i Danish Business Pavilions e-magasin. Magasinet kommer i fire oplæg, ét før verdensudstillingen begynder, to under selve verdensudstillingen og ét magasin efter afslutningen på verdensudstillingen. Magasinet promoveres og distribueres heftigt via vores mange online kanaler og øvrige kontaktflader.
Danish Business Pavilion er en bæredygtig pavillon, derfor vil magasinet kun være tilgængeligt i digital form.

Kom særligt i fokus

Vores onlineunivers indeholder muligheden for at sætte spot på enkelte virksomheder overfor de besøgende på siden. Ugens online spot indebærer en særlig mulighed for at komme i spotlyset blandt samtlige vores online besøgende – en unik eksponeringsmulighed i samspil med vores øvrige løsninger.

Bliv bemærket af de rigtige mennesker – og sæt fart på din eksportsucces.

Indtag scenen og
skil dig ud

Vi sætter fokus på din virksomhed i en hel uge – på tværs af alle vores kanaler. Det betyder massiv sammenhængende eksponering online såvel som på hele den danske pavillon. En oplagt mulighed for at promovere eller endda lancere nye produkter eller tiltag – vi samarbejder naturligvis med jer om vinkling og timing af jeres kampagne.

Interaktiv kontakt via QR-kode

QR-koder har fået et comeback i UAE i forbindelse med betaling og markedsføring. Ud over din virksomheds tilstedeværelse på pavillonen via brochurer og videoer vises en QR-kode i forbindelse med dit logo på de interaktive skærme. Pavillonens gæster får en let tilgængelig genvej til din virksomheds hjemmeside eller landing page efter dit ønske.

Styrk dit engagement

Som deltager i Danmarks største eksportkatalog, får du adgang til en række særlige tilkøbsmuligheder, som kan styrke dit engagement og forøge dine muligheder for succes.

Er du klar til booste din eksport yderligere?

Stadig i tvivl?

Se hvad vores kunder siger:

"

Vi er meget glade for at være en del af The Danish Business Pavilion og ser frem til at vise verden, hvordan vi fremstiller bæredygtige tæpper af regenererede og genbrugs-materialer, hvilket er i overensstemmelse med de 3 hovedtemaer for Expo 2020; Bæredygtighed, muligheder og mobilitet

MICHAEL BØGSTED, EGE TÆPPER
"

Vi har fået et tilbud, vi ikke kan sige nej til. Vi glæder os til at dørene åbnes til en meget spændende verdensudstilling og ikke mindst
til at indtage en region, hvor vores alkoholfrie produkter hører rigtig godt hjemme.

Søren Kirketerp, ISH
"

Jeg er superglad for at være med på verdensudstillingen i Dubai. Jeg ser frem til at få kick-startet min eksport meget hurtigere og nemmere i samarbejdet med ExpoMatch og Danish Business Pavilion. Samt ikke mindst at komme på besøg i Dubai, når denne megabegivenhed finder sted.

Lisbeth Mikkelsen, WallPipe
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

Er du klar til
verdens største eksportscene?

Er du klar til
verdens største eksportscene?

Don’t miss a thing

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hold dig opdateret om nyheder og følg udviklingen.

Don’t miss a thing

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hold dig opdateret om nyheder og følg udviklingen.

Bliv en del af den danske pavillon

Vil du markedsføre dig som officiel deltager på den danske pavillon til verdensudstillingen 
Expo 2020 Dubai?

1. oktober 2021 - 31. marts 2022