The Very Best of Denmark

Bliv eksponeret på verdens største eksportscene

Mød verden og deltag på den danske pavillon, hvor du vil blive eksponeret overfor de helt rigtige forbindelser indenfor din branche, når alverdens virksomheder mødes på Verdensudstillingen i Dubai.

Mød dine kommende kunder og nye partnere

I tillæg til en massiv onlineeksponering og en plads i Danmarks største eksportkatalog, opnår du stærk synlighed overfor de mange besøgende på den danske pavillon på Verdensudstillingen.

Styrk din eksportmuligheder – bliv en del af Danmarks bidrag til Verdensudstillingen.

Bliv eksponeret blandt
The very best of Denmark

Digital programmet inkluderer:

Business video wall(s) 

Ugens spot onsite
& interaktive

Interaktiv kontakt 
via QR-kode

Samlet pris:           167.970 kr.
Kickstart-rabat:     117.975 kr.

Kampagnepris: 49.995 kr.

Prisen er ekskl. moms

Bliv eksponeret blandt
The very best of Denmark

Digital programmet inkluderer:

Samlet værdi:

167.970 Kr.

Kickstart-rabat:

117.975 Kr.

Kampagnepris 49.995 kr.

Kampagnepris: 49.995 kr.

Prisen er ekskl. moms

Online salg til hele verden fra officiel og certificeret webshop

Unik mulighed for direkte salg af dit produkt internationalt via webshoppen på Expo2020dubai.dk. 

Webshoppen markedsføres globalt, massivt før, under og efter verdenstillingen. 

Portalen udkommer på engelsk og dansk, og du kan tilkøbe op til 10 verdenssprog og dermed dække mere end 150 landes officielle sprog.

The very best of Denmark

Verdensudstillingen er en eksklusiv klub af de bedste fra hele verden. Det betyder, at du kan brande din virksomhed som Official Expo Partner’. Dermed får du et værdifuldt honor badge til din markedsføring, både på eksisterende og nye markeder. 

Officiel profil på engelsk og dansk på expo2020dubai.dk

Din danske profil oversættes til engelsk, og knyttes sammen med de produkter, du har til salg i den internationale webshop. Vi sørger for, at din virksomhed når ud til et stort internationalt publikum. 

Expo2020dubai.dk er en online portal, der henvender sig specielt til det internationale publikum, som har interesse i den danske pavillon, verdensudstillingen i Dubai og dansk erhvervsliv, innovation, design, turisme etc.

Det bedste fra Danmark og danske internationale ambassadører knyttes sammen med dit produkt.

Produkt-, leverings- og betalingsgaranti for dine kunder

Alle dine internationale kunder kan trygt handle med dig med garanti fra Danish Business Pavilion. Vores internationale samarbejdspartnere sikrer dine handelsbetingelser og leveringer globalt. Dermed opnår dine kunder 100% tryghedsgaranti.

Du har ligeledes mulighed for at tilkøbe levering af produkter direkte fra vores lokale showroom/shop, som dækker det lokale marked med op mod 50 millioner forbrugere. Herunder et meget stort antal professionelle fra hele verden, som er bosiddende i regionen. 

Synlighed i første række

Mød nye kunder og skab gode kontakter blandt de mange besøgende på Danish Business Pavilionden danske pavillon vil vores besøgende blive mødt af vores strategisk placerede video walls – kæmpeskærme som viser video præsentationer af The very best of Denmark. 

Du bestemmer vinklen
Om dit spot handler om din virksomhed, dine produkter eller den forskel, som du kan gøre for dine kunder, er helt op til dig. Vi lover, at der er nogen, som kigger – du bestemmer på hvad.  

Dit spot vises i temaer organiseret efter brancher, dermed interesserer. På den måde kan besøgende virkelig opleve ’The very best of Denmark’ fra mange forskellige brancher. 

Dobbeltside i e-magasin

Din virksomhed bliver omtalt på en dobbeltsidet advertorial i Danish Business Pavilions e-magasin. Magasinet kommer i fire oplæg, ét før verdensudstillingen begynder, to under selve verdensudstillingen og ét magasin efter afslutningen på verdensudstillingen. Magasinet promoveres og distribueres heftigt via vores mange online kanaler og øvrige kontaktflader.
Danish Business Pavilion er en bæredygtig pavillon, derfor vil magasinet kun være tilgængeligt i digital form.

Kom særligt i fokus

Vores onlineunivers indeholder muligheden for at sætte spot på enkelte virksomheder overfor de besøgende på siden. Ugens online spot indebærer en særlig mulighed for at komme i spotlyset blandt samtlige af vores online besøgende – en unik eksponeringsmulighed i samspil med vores øvrige løsninger. 

Bliv bemærket af de rigtige mennesker – og sæt fart på din eksportsucces.

Indtag scenen og
skil dig ud

Vi sætter fokus på din virksomhed i en hel uge – på tværs af alle vores kanaler. Det betyder massiv, sammenhængende eksponering online, såvel som på hele den danske pavillon. Det er en oplagt mulighed for at promovere eller endda lancere nye produkter eller tiltag. Vi samarbejder naturligvis med jer om vinkling og timing af jeres kampagne. 

Interaktiv kontakt via QR-kode

QR-koder har fået et comeback i UAE i forbindelse med betaling og markedsføring. Ud over din virksomheds tilstedeværelse på pavillonen via brochurer og videoer vises en QR-kode i forbindelse med dit logo på de interaktive skærme. Pavillonens gæster får en let tilgængelig genvej til din virksomheds hjemmeside eller landing page efter dit ønske.

Styrk dit engagement

Som deltager i Danmarks største eksportkatalog, får du adgang til en række særlige tilkøbsmuligheder, som kan styrke dit engagement og forøge dine muligheder for succes.

Er du klar til booste din eksport yderligere?

Stadig i tvivl?

Hør hvad vores partnere siger:

Slider

Er du klar til
verdens største eksportscene?

Er du klar til
verdens største eksportscene?