Verdensudstillingen - Networking i Dubai

Networking i Dubai

Få en eksklusiv mulighed for at møde din næste internationale samarbejdspartner, når vi inviterer repræsentanter til netværksmøder på den danske pavillon.

 

  • Bliv en del af et stærkt internationalt netværk i Dubai med kontakt til de største virksomheder i regionen.
  • Jens Lund, præsident for Danish Business Council, og Jan Bak, direktør i Madison Group, sætter en række netværksarrangementer op. Disse arrangeres i samarbejde med det danske generalkonsulat, som ofte er medafsender af invitationen.
  • Der er mere end 5.000 bosiddende danskere i regionen, mange med indflydelsesrige positioner i egne ellerstørre internationale virksomheder.

 

Bliv en del af en sammenslutning af erhvervsdrivende, der bliver inviteret til eksklusive netværksarrangementer på den danske pavillon.
Oplev en af verdens mest centrale businessmiljøer, Dubai – indefra.

Disse arrangementer har fokus på samarbejde med lokale, regionale og udenlandske virksomheder i Dubai og nærregionen. Der vil også være temafokuserede arrangementer indenfor dansk design, innovation, bæredygtighed, mobilitet, digitalisering, fødevareproduktion og andet. 

Møderne afholdes på den moderne første sal samt rooftop på Danish Business Pavilion. Dette skaber en behagelig atmosfære  det første møde med din potentielle, næste samarbejdspartner. Der befinder sig 100 danske datterselskaber i United Arab Emirates, der alle har stor interesse i at skabe nye samarbejder med andre danske virksomheder med henblik på vækstmuligheder i MENA- regionen. Disse nøglepersoner er i forvejen samlet i diverse erhvervsforeninger, der gør dem til perfekte ambassadører for jeres virksomhed. 

 

Pris: kr. 37.995

Prisen ekskl. moms.

Gå ikke glip af noget

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hold dig opdateret om nyheder og følg udviklingen.