Verdensudstillingen - Salgsagent i Dubai, UAE – Regionen

Salgsagent i Dubai, UAE – Regionen

Vi har indgået aftaler med de mest erfarne danske virksomhedsdirektører i regionen. Alle med +30 års erfaring og et suverænt netværk i Dubai – UAE, Saudi Arabien, Kuwait og Qatar, hvor de selv driver virksomheder. 

 

En salgsagent er ofte den vigtigste del af en virksomhedsudvidelse til et nyt eksportmarked. Salgsagenter er familiære med et givent lands marked og virksomheder. Derfor har de en direkte adgang til relevante samarbejdspartnere og potentielle kunder. En salgsagent er ideel til specielt SMV’er, der mangler erfaringer indenfor international handel, da salgsagenter giver dem adgang til internationale markeder, uden at virksomheden skal foretage store investeringer. Du har nu muligheden for at booke en salgsagent og drage fordel af dennes viden og muligheder.

 

Vores salgsagenter vil specifikt introducere din virksomhed overfor 3 potentielle samarbejdspartnere eller distributører – alt afhængig af din virksomhedstype og behov.

 

  • Spar tid og omkostninger i forbindelse med udvidelse af dit eksportmarked.
  • Få adgang til relevante netværk og personlige introduktioner.
  • En anbefaling fra en du kender vejer tungt i beslutningsprocessen – få din egen aktive brandambassadør og få derved adgang til deres personlige netværk.
  • Vores netværk af salgsagenter i Dubai handler på vegne af din virksomhed og introducerer din virksomhed for potentielle kunder, forhandlere og samarbejdspartnere i hele regionen.

 

 

Pris: kr. 34.995

Prisen ekskl. moms.

Gå ikke glip af noget

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hold dig opdateret om nyheder og følg udviklingen.