Video Wall(s)

Få dit produkt vist mindst 100.000 gange. Reklamespottet når ud til pavillionens mere end to millioner gæster.

 

  • Dit 15 sekunders reklamespot er garanteret 100.000 visninger på vores 20 megaskærme.
  • Det samme reklamespot vises også på vores 25 interaktive skærme, hvor din potentielle kunde kan trykke sig videre til din virksomhedsprofil, webshop og uddybende firmapræsentation.
  • Megaskærmene og de interaktive skærme er især opstillet i indslusningssystemet, hvor op til 50 gæster ad gangen akklimatiseres og informeres i cirka seks minutter.
  • Pavillonen har åbent i 182 dage og i alt knap 3.000 timer.

 

Med to millioner internationale gæster er pavillonens Business Video Walls en fantastisk mulighed for at eksponere din virksomhed og dit produkt.

Det er vores målsætning at skabe maksimal synlighed for dit produkt og din virksomhed overfor de tusindvis af forretningsfolk og turister, der dagligt besøger Pavillonen.

Dit reklamespot vises tematisk sammen med det hold af firmatyper, du identificeres med, så visningerne er komplimenterende.
Det er også her dine kommende kunder kan gå i dialog med vores professionelle præsentationskorps om køb, kontakt eller mere information om dit produkt.

Se produktblad om video samt retningslinjerne for videoproduktion. Du kan via ExpoMatchs certificerede partner opnå en attraktiv pris på produktion og oversættelse.

 

Pris: kr. 29.995

Prisen excl. moms.

Gå ikke glip af noget

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hold dig opdateret om nyheder og følg udviklingen.