Verdensudstillingen - VIP-mødelokale – Business Lounge

VIP-mødelokale – Business Lounge

Afhold både formelle og personlige møder i pavillonens moderne, bekvemmelige faciliteter med potentielle kunder og fremtidige samarbejdspartnere.

 

  • Danish Business Pavilion har designet en hel etage, der skal bidrage til, at du har de bedste forudsætninger for at udvikle din forretning.
  • Du får speciel VIP-adgang til mødefaciliteterne, med plads til otte personer, når du skal afholde formelle møder på pavillonen. 
  • Du har din egen personlige vært, der garanterer, at du og dine gæster har alt, I har behov for.
  • Når du booker lokalet, er alt sat op efter de tekniske og servicemæssige faciliteter og særydelser, som du ønsker.
  • Prisen inkluderer kaffe, te, snacks og vand for otte personer i op til tre timer.

 

Danish Business Pavilion danner de optimale rammer for formelle og uformelle møder mellem mennesker. Vi stiller flotte, moderne og eksklusive faciliteter til rådighed, som underbygger dine budskaber og din virksomheds dedikation. På den måde sørger Danish Business Pavillon for, at du har de rette omgivelser til at holde forretningsmøder eller møder med pavillondirektionen i løbet af verdensudstillingen. Etagen er indrettet i dansk design og er perfekt til kundemøder, workshops og seminarer med plads til både arbejde og hygge.

Du kan booke mødefaciliteter gennem Danish Business Pavillon APP’en efter ledighed. Mødelokalerne er også stedet, hvor større business events finder sted i den tid, hvor verdensudstillingen afholdes. Der er mødefaciliteter op til 200 personer.

 

Pris fra: kr. 9.995 – 99.999

Prisen ekskl. moms.

Gå ikke glip af noget

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hold dig opdateret om nyheder og følg udviklingen.